About me

OM MIG.

Hejsan, Mitt namn är Michael

och det är

jag som står bakom kameran och även spakarna till drönaren.


jag är 32 år gammal och är biltokig, frilansfotograf som gillar att resa, vara med vänner och bekanta, har alltid något för mig, så häng med.


Första gången jag fick en systemkamera i handen var på en bilutställning, det var väldig mycket knappar och funktioner på den kameran och det gjorde mig nyfiken. Fick prova mig fram med kameran och jag tyckte det var väldig roligt. Efter det var det bara att åka och handla en egen kamera.

det var då äventyret började.


Har sedan 2011 haft förmånen att se fantastiska saker genom min kamera som givit minnen för livet.

Började fotografera som hobbyfotograf. Under årens lopp har mitt fotointresse växt och idag fotograferar jag åt både privatpersoner och företag.


Michael fotograferar Hus, bilar, båtar, människor, landskap, Djur, porträtt, m.m.jag filmar och fotograferar även från lufen med hjälp av min drönare. Högupplösta bilder & filmer i dom flesta formaten.

Jag gillar ljusa, färgglada bilder i vacker miljö men även att fotografera/filma från ovan med hjälp av min drönare.


Med mig som er fotograf kan ni/du alltid känna dig trygga, vi sätter oss ned i lugn och ro och går igenom ideer och platser, tillsammans skapar vi en plan, utefter vad kunden har för önskemål och ideer. under fotograferingen hjälps vi åt, vare sig ni är vana att stå framför kameran eller inte.
Alla uppdrag på bilder & filmer är intressanta.

kom gärna med förslag,

så lägger vi upp en plan tillsammans.


"Pictuers That Let You Remember"  "Bilder som får dig att minnas"